Utforkjøring i Osen

Natt til lørdag kjørte en bil av veien i Osen. Det er mistanke om promillekjøring.

Denne bilen kjørte av veien i Osen natt til lørdag.  Foto: Hans Petter Hestmo

Saken oppdateres.

Politiet i Tøndelag meldte på Twitter klokka 02.09 at en bil hadde kjørt utfor vegen i Osen. Det er mistanke om promillekjøring. Personen som meldte fra til politiet mente det luktet alkohol av føreren.

02.19 opplyste politiet videre at de hadde kontoll på fører. Bilen står godt nede i en grøft og den er ikke til hinder for annen trafikk. Politiet som var på stedet merket bilen med politibånd, og bilen forble stående på stedet.

- Fører ble tatt med inn for å ta blodprøve. Han har mest sannsynlig mistet kontoll over bilen og havnet i grøfta, sier operasjonsleder Randi Fagerholt ved Trøndelag politidistrikt.

På forsiden nå