To trøndere ble Lotto-millionærer

En kvinne og en mann fra Trøndelag er blant de 32 nye vinnerne i Norsk Tippings supertrekning.

Her er tallene som sikret fire personer fire millioner lørdag kveld.  Foto: Norsk Tipping

Saken oppdateres.

Dermed kan de snart vente seg at én million kroner tikker inn på konto. Superlotto-trekningen foregår på siden av den vanlige trekningen. Her kan du bli vinner uten å ha et eneste rett tall i den ordinære trekningen, skriver Norsk Tipping på sine hjemmesider.

Vinnerne trekkes ut blant alle leverte rekker siden forrige Superlotto-trekning.

LES OGSÅ: Kvinne fra Trondheim vant 3,5 millioner i Lotto

Norsk Tipping er nå i ferd med å ringe vinnerne.

- Supertrekning i Lotto skjer fire ganger i året, og da er det mange som får seg en solid million-overraskelse. Noen har glemt at de er med i trekningen. «Jeg har jo ikke spilt denne uka», kan flere si. Men har man spilt Lotto én eller flere ganger siden 23. juni, er man altså med. Det kan være at flere stusser over dette, men da er det vår jobb å forklare. Og det gjør vi gjerne, dette er jo bare moro, sier vinneransvarlig Ingrid Roterud Mathisen i Norsk Tipping i en pressemelding.

Fire personer kan også juble over å ha vunnet fire millioner kroner med sju rette på sin kupong. De er hjemmehørende i Ålesund, Porsgrunn, Lillehammer og Fredrikstad.

LES OGSÅ: Trønder vant nær åtte mill. i Lotto

LES OGSÅ: Lottogevinst vil ikke gjøre deg lykkelig, mener forskere

På forsiden nå