To personer fløyet til sykehus etter trafikkulykke i Meråker

Tre personer ble fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim etter en ulykke i Meråker natt til lørdag. Føreren er siktet for promillekjøring.

Saken oppdateres.

To personer ble fraktet til St. Olav med ambulansehelikopter, og to personer ble sendt til legevakt i Stjørdal etter en trafikkulykke i Meråker natt til lørdag. En femte person ble også kjørt til St. Olav med ambulanse.

Ingen av de involverte i ulykken ble kritisk skadd. En mann fikk skader i ansiktet og tannskader, mens en av kvinnene som satt i bilen klaget på smerter i mageregionen. To av de involverte blir av politiet omtalt som så å si uskadd. Disse ble fraktet til legevakten i Stjørdal.

Det var rundt klokken 04.00 at en bil kjørte utfor en skrent ved Brennbakken, rullet rundt og havnet på taket.

- Det var tre til fire meter ned bilen falt, og den landet da på taket på høyre side av bilen. Det var ikke store materielle skader, forteller operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Bjørn Handegard.

Det satt fem personer i bilen. Føreren har ble etter hvert tatt med til lensmannskontoret i Stjørdal for utåndingsprøve, på grunn av mistanke om promille.

- Vedkommende er nå avhørt og siktet for promillekjøring. Han har samtykket til førerkortbeslag, fortsetter Handegard.

Det var tre menn og to damer i bilen da ulykken skjedde. Fire av dem i slutten av tenårene, mens føreren er i starten av 20-årene.

Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 webred@adresseavisen.no

På forsiden nå