To trøndere vant over to millioner i Lotto

Begge endte opp drøyt 2,1 millioner rikere lørdag kveld.

Programleder for Joker, May LIsbeth Midtgård Myrvang   Foto: Sverre Houmb/Norsk Tipping

Saken oppdateres.

En mann fra Steinkjer ble den første som kunne juble etter kveldens Joker-trekning.

Norsk Tipping forsøkte å komme i kontakt med mannen før sending, men lyktes ikke. Dermed ble det maskinen Embla som måtte velge opp eller ned.

LES OGSÅ: Sju rette ga tre millioner til mann fra Trondheim

Måtte ut å ta frisk luft

Nøyaktig premie for den heldige steinkjerbyggen ble 2 143 000 kroner. Da Norsk Tipping fikk kontakt med mannen etter sending ble han tydelig satt ut.

- Å herregud! Va´ det mye pæng? Over 2,1 million ja. Dæven han fløtt. Nå må æ ut og ha fresk luft, sa han på telefon fra sydenferie.

Og noe kan tyde på at det er heldige gener i familien. Mannen, som vil være anonym, kunne fortelle at broren hans vant halvannen million for noen år tilbake.

LES OGSÅ: Lasse (24) tapte 175.000 kroner på 20 minutter

Kvinne fra Trondheim fikk sju rette

16 andre delte førstepremie-potten i den ordinære Lotto-trekningen, men den var bare sju rekker med sju rette. Én av rekkene var levert fra Andelsbank, og den ene førstepremien på 2 257 030 kroner ble delt av ti personer. De andre seks rekkene var levert inn av privatpersoner fra ulike fylker i landet. En av de heldige var en kvinne fra Trondheim.

- Vi får feire litt i kveld, og så får vi se hva som skjer. Men det er jo en livsendrende hendelse, sa kvinnen til Norsk Tipping.

På forsiden nå