Mann i 80-årene kjørte i midtdeler i Steinkjer

En mann i 80-årene var eneste involverte person i ulykken på Mære.

Saken oppdateres.

Én person, en mann i 80-årene, har vært involvert i hendelsen.

- Han har sagt at han har smerter i brystet etter ulykken, og blir behandlet av helsepersonell på stedet. Det er ikke meldt om noen alvorlig skade, forteller Frank Brevik, operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt.

Trafikken skal gå som normalt på stedet.

Klokken 16.39 opplyser politiet at mannen blir fraktet til sykehuset i Levanger for videre undersøkelser. Skadeomfanget blir beskrevet som ukjent. Airbagen i bilen har blitt utløst, og det er skade på autovernet på stedet.

Veien har blitt ryddet, og det skal ikke være glatt på stedet.


Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 webred@adresseavisen.no

På forsiden nå