Fire personer i frontkollisjon på Fosen

Én person skal være lettere skadd etter en front mot front-kollisjon på fylkesvei 14 i Roan.

Airbagene i bilene ble utløst i sammenstøtet.   Foto: politiet

Saken oppdateres.

I den ene personbilen satt det tre personer, mens i den andre var det kun sjåføren, sier politioverbetjent Hallgeir Stjern i Fosen lensmannsdistrikt til Adresseavisen.

- Det er foreløpig oppgitt at det er lettere skade på den ene personen, mens de tre andre skal formentlig være uskadd, sier han.

Politiet skriver på Twitter at fire involverte er transportert til Sykehuset Namsos for helsesjekk. Politiet ble varslet om ulykken på fylkesvei 14 mellom Roan og Sumstad klokka 11.17 torsdag formiddag.

- Airbager skal være utløst i begge bilene, men vi vet ikke noe mer om hendelsesforløp. Jeg kjørte der sent i går kveld, og da var det i alle fall glatt, sier Stjern.

En forbipasserende buss sklei inn i autovernet på stedet. Vegtrafikksentralen er varslet om at det er svært glatt og fylkesvei 14 er stengt.

- I den ene bilen er det en mann i 80-årene, og i den andre var det en kvinne med en baby og ett barn. Det er ikke meldt om alvorlige skader, men de er tatt med for en sjekk, sier operasjonsleder Kamilla Engen i Trøndelag politidistrikt.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter

Fire personer ble sendt til helsesjekk ved Sykehuset Namsos etter frontkollisjonen.  
        
            (Foto: politiet)

Fire personer ble sendt til helsesjekk ved Sykehuset Namsos etter frontkollisjonen.   Foto: politiet

På forsiden nå