Politiet advarer om svært vanskelige kjøreforhold

Flere ulykker har preget trafikken, torsdag. Hele fylket har slitt i snøkaoset.

Torsdag var det vanskelige kjøreforhold i hele Trøndelag. På Levanger ble det meldt om to ulykker på kort tid.   Foto: Leif Arne Holme

Saken oppdateres.

Ifølge politiet sto et vogntog på tvers og sperret hele veien like etter Svean bru mot Klæbu sentrum torsdag ettermiddag. Politiet og entreprenør var på stedet.

- Bergingsbil er på vei og det vil nok løse seg ganske raskt, sa operasjonsleder Ole Petter Hollingen ved politiets operasjonssentral.

Like rundt klokken 16.30 kunne Vegtrafikksentralen opplyse om at vogntoget var fjernet.

Uhell etter uhell

Torsdag ettermiddag meldte politiet i Trøndelag om flere ulike episoder der føret kan være medvirkende årsak til problemer.

En bil var involvert i en ulykke ved Ikea på Omkjøringsvegen. Og i Steinkjer sto flere vogntog fast på E6.

Klokken 14.40 kom også melding om to ulike trafikkuhell på E6 i Levanger. Der hadde to biler kollidert ved Gråmyra og det oppsto raskt kø i begge retninger. Politiet fikk også melding om ytterligere ett trafikkuhell på E6 ved Magneten, rett sør for Levanger sentrum.

Flere uhell ble også meldt senere torsdag ettermiddag. Blant annet skrev politiet på Twitter om en elbil observert med skader bak og i front ved Namdalseid rundt klokken 17.40.

- Det skal ha vært to biler involvert, hvor elbilen ble påkjørt bakfra. Ambulanse sjekket personene på stedet, men vi har ikke fått tilbakemelding om personskader. Det opprettes sak på forholdet, forteller operasjonsleder, Anlaug Oseid, i Trøndelag politidistrikt.

Tre biler hadde også et sammenstøt ved Siemensbygget i Trondheim like før hendelsen på Namdalseid. En person hadde smerter i nakken.

Yrkessjåfører sliter

- Er trafikkforholdene spesielt vanskelige?

- Vi ser ikke selv ut, men ut fra meldingene vi får inn så er det vanskelig kjøreforhold. Det er spesielt yrkessjåfører som slikter med store kjøretøy på det glatte føret, sier Hollingen.


Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 tips@adresseavisen.no


Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå