Mann i 60-årene moderat skadd etter frontulykke på E14

En personbil og en tankbil lastet med propan kolliderte på E14 i Meråker.

En tankbil lastet med propan kolliderte med en personbil i Meråker onsdag ettermiddag.  Foto: ERLING SKJERVOLD

Saken oppdateres.

Det var sjåføren av personbilen som ble fløyet til St. Olavs hospital etter ulykken på E14 i Meråker onsdag ettermiddag.

Ifølge St. Olavs hospital er sjåføren en mann i 60-årene. Han betegnes som moderat skadd og tilstanden er stabil torsdag ettermiddag.

Mannen i 60-årene satt fastklemt etter at en tankbil og en personbil kolliderte ved avkjøringen til Meråker alpinsenter i Fagerlia. Politiet la ut en førstemelding om ulykken like før klokka 14.00 onsdag.

Innsatsleder Veronika Hammer i Trøndelag politidistrikt opplyste at det er en frontkollisjon mellom en tankbil og en personbil.

- Tankbilen kom kjørende vestover, mens personbilen kom kjørende østover. Det var kun sjåførene i begge bilene, sa hun.

Hentet i luftambulanse

Luftambulansen kom til stedet og tok med seg den ene sjåføren. Da ble skadene karakterisert som alvorlig, men ikke kritisk-

- Det er en tankbil som skal være lastet med propan. Det er mest sannsynlig at det er treff i fronten, så propanen skal dermed ikke utgjøre noen fare, sa operasjonsleder Svein Åkervik senere på dagen.

Sperret vei

E14 ble stengt på grunn av at veien var sperret av tankbilen. En tipser på stedet opplyste at det oppsto raskt kø på stedet etter ulykken. Like før klokka 18 ble veien åpnet for normal trafikk.

E14 ble sperret av tankbilen, og det oppsto raskt kø på stedet.   Foto: ERLING SKJERVOLD

På forsiden nå