Katt i bur ble kastet utfor en skråning

Politiet meldte på Twitter kl 18.20 lørdag kveld at de rykket ut til Ulsberg etter tips om at et bur med dyr er kastet utfor en skråning.

Saken oppdateres.

Politiet opplyser på Twitter at en lokal kontaktperson i dyrevern har funnet et bur med en levende katt inni.

- Vi fikk melding klokken 17.14 i ettermiddag om at flere bilister skal ha observert at noen kastet et dyrebur utfor en skråning, og at det kunne se ut som om det var et dyr inne i buret. Dette skal ha skjedd like etter avkjøringen fra E6 ved Ulsberg, på riksvei 3 over mot Kvikne, sier Bjørn Handegard, operasjonsleder hos politiet.

Forholdet vil bli anmeldt.

- Dette er et alvorlig brudd på dyrevernsloven. Dyr er hjelpeløse, og prisgitt menneskers handlinger. Å putte et dyr i et bur, for så å kaste det ned en skråning, er en grusom handling, sier Svein Åkervik, oppdragsleder hos politiet.Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 webred@adresseavisen.no

På forsiden nå