Kjørte i 115 km/t i Okstadbakken

UP hadde natt til fredag flere laserkontroller rundt om i Trøndelag.

Saken oppdateres.

UP har begynt å holde flere kontroller på trønderske veier nå som våren nærmer seg. Natt til fredag ble det aksjonert mot 17 førere som holdt for høye hastigheter forskjellige steder i Midt-Norge. Tre av dem måtte også gi fra seg førerkortet.

LES OGSÅ: Da UP-sjefen fikk dette bildet tilsendt, så fikk han én tanke

Sent torsdag kveld ble hele ni forenklede forelegg utskrevet, i tillegg til to anmeldelser med førerkortbeslag, da det ble holdt laserkontroll på fylkesvei 680 i Hemne. Høyeste hastighet ble målt til 92 km/t i 60-sonen.

LES MER: Her ble 19 tatt i fartskontroll på onsdag. Dagen etter gjorde 24 til den samme tabben

Tidlig natt til fredag mistet én bilfører førerkortet på fylkesvei 718 i Rissa. To forenklede forelegg ble utskrevet på samme sted, der høyeste hastighet ble målt til 90 km/t i 60-sonen.

LES MER: Mistet lappen etter 107 km/t i 70-sonen på E14

Fredag morgen hadde UP kontroll i Okstadbakken i Trondheim. Tre bilister fikk forenklede forelegg i kontrollen, samt at ett gebyr for manglende bilbeltebruk ble gitt. Høyeste hastighet ble målt til 115 km/t. Fartsgrensen på stedet er 80 km/t.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå