Politibetjent stanset beruset bilfører på fritiden

En mann i 50-årene er anmeldt for ruskjøring og for å ha kjørt uten gyldig førerkort på E6 ved Lundamo. Politiet mistenker også at han kastet narkotika ut av vinduet.

Saken oppdateres.

Det var en politibetjent som rapporterte om at en mulig kjenning av politiet var ute og kjørte en varebil tidlig lørdag morgen.

- Vi sendte ut en patrulje til stedet, og like før de fikk stanset varebilen oppdaget de at sjåføren kastet en gjenstand ut av bilvinduet, forteller Trond Hangaas, operasjonsleder ved politiet i Trøndelag. Politiet tok beslag i gjenstanden og vil undersøke den nærmere. De mistenker at det kan være narkotika.

- Mannen er anmeldt for ruskjøring og for å ha kjørt uten gyldig førerkort. Han er satt i arrest, og saken vil bli etterforsket, sier Hangaas.Les også: Fem personer involvert i kjedekollisjon i Malvik

På forsiden nå