Fikk forelegg etter å ha trimmet skuteren

Politiet hadde kontroll av ATV-er, mopeder og skutere ved Olav Duun videregående skole i Namsos.

Kontrollert: 24 kjøretøy ble kontrollert fredag.   Foto: politiet

Saken oppdateres.

Fredag hadde politiet i Namsos kontroll på to steder ved Olav Duun videregående skole i Namsos. Kontrollen ble gjennomført i samarbeid med Statens vegvesen. Fokuset var på kontroll av ATV-er, mopeder og scootere, skriver politiet i Namdalen på sine Facebook-sider.

Resultatet ble 24 kontrollerte kjøretøy. Sju ble sendt til utvidet kontroll ved trafikkstasjonen. Tre av disse var ok, mens to førere fikk mangellapp. Én skuter ble avskiltet på grunn av trimming. Fører fikk et forenklet forelegg.

LES OGSÅ: Hun er omtalt i politiloggen 1800 ganger. Likevel klarer ingen å forhindre at det skjer igjen

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå