Strømmen borte på Røros én time

Røros og hele Nord-Østerdalen mistet strømmen søndag kveld. Klokka 20 skal strømmen være tilbake i hele Røros.

Saken oppdateres.

Rett over klokka 19 søndag kveld forsvant strømmen på Røros.

Et brudd på overføringslinja i Rendalen førte til at strømmen forsvant i Nord-Østerdalen og opp til Røros og Kvikne søndag kveld. Alternativ krafttilførsel fra Tydal, Trønderenergi og hovedkraftverket Kuråsfossen på Røros er nå tatt i bruk.

- Alle skal ha fått tilbake strømmen i hele nedslagsfeltet til Røros E-verk, sier nettsjef Lars Hofstad til Adresseavisen rett over klokka 20 søndag kveld. Røros E-verk forsyner hele Røros kommune og deler av Os kommune med strøm.

Det var kunder i Røros, Os, Tolga, Tynset, Alvdal og deler av Rendalen som mistet strømmen.

På forsiden nå