Reddet seg i land på holme da båten tok inn vann

Fire personer i båt på Aursunden reddet i land.

Saken oppdateres.

Det melder politiet på Twitter torsdag i 16.30-tiden.

«Fire personer har tatt seg i land på Lastenholmen i Aursunden. Båt hadde tatt inn vann. En har kommet seg på fastland. Brann og sivilperson er nå ute på holmen for å ta inn de tre siste. Alle nødetater er i området» lød meldingen fra politiet.

Ringerunde for å få tak i båt

Brannvesenet i Røros rykket ut og fikk rekvirert båt fra private som fikk hentet de tre som var på holmen.

- Det er vel snakk om at båten de fire har vært i, har kantret eller fått motorstopp og tatt inn vann. De kom seg i land selv, men ble sittende fast på holmen, sier brannmester Fred Mælen ved Sør-Trøndelag 110-sentral.

Skal være uskadd

- Det ble en del virksomhet fra brannmannskapenes side for å skaffe båt. Det er såpass tidlig i sesongen at ikke så mange båter er ute. Men det ordnet seg etter hvert med private som stilte opp med båt, sier Mælen.

Så vidt han kjenner til, skal de fire være i god form.


På forsiden nå