Hitratunnelen åpen etter røykutvikling i buss

Buss fikk lørdag motorstopp i Hitratunnelen. Det førte til at tunnelen måtte stenges.

Saken oppdateres.

Det var meldt om røykutvikling fra bussen.

Brannvesenet melder at det ikke er snakk om brann, skriver politiet på Twitter klokka 17.55. Kolonnekjøring startet fra Hitra-sida av tunnelen cirka klokka 18. Klokken 21.05 melder Vegtrafikksentralen at tunnelen er åpen for normal ferdsen

Det var ingen passasjerer i bussen og tre sjåfører kom seg kjapt ut av tunnelen, skriver politiet.

Bussen sto 2-300 meter fra Hitra-sida. Brannvesenet var på stedet og har hentet ut tre sjåfører. De ble sjekket av helse og skal ikke være skadet, opplyser operasjonsleder Kamilla Engen ved Trøndelag politidistrikt. Politiet fikk meldingen 17.22.

Det er ikke klart hvorfor bussen fikk motorstopp og hva røyken skyldes.

På forsiden nå