Mann beit festvakt på Frosta

Politiet hadde nok en travel natt i Trøndelag.

Saken oppdateres.

Mange ordensforstyrrelser, høy musikk, fyll og fanteri preget natt til søndag for politiet i Trøndelag.

Promille

Klokken 02.30 meldte en person fra om at han nesten var blitt påkjørt av en bil i Levanger.

-  En politipatrulje fant igjen den aktuelle bilen og tok blåsetest av føreren. Denne viste langt over lovlig verdi og mannen i 30-årene ble fremstilt for blodprøve hos lege. Det blir opprettet sak på kjøring i påvirket tilstand, opplyser operasjonsleder Stig Roger Olsen ved Trøndelag politidistrikt.

Skarp kniv

I 3-tida natt til søndag kontrollerte politiet en mann i Sandgata i Trondheim.

- Han viste seg å være i besittelse av en svært skarp kniv. Han ble pågrepet og det blir opprettet sak for bæring av kniv på offentlig sted, forteller Olsen. 

Festivalfyll og biting

Det har også vært behov for politiets tjenester ved ulike arrangementer i fylket.

- Vi tok med oss en mann fra en festivalen på Frosta etter at han hadde utvist svært dårlig oppførsel. Han hadde blitt bedt om å forlate området, men hadde kommet tilbake og laget mer trøbbel. Han hadde blant annet bitt en av vaktene. Det endte med at vi tok med han til arresten i Trondheim, forteller operasjonslederen.

Fisk, fest og fyll

I Snåsa var det fest i forbindelse med en fiskefestival. Her måtte også politiet tilkalles på grunn av mye fyll og bråk.

- Vi måtte innom denne festen to ganger i natt, og én person ble til slutt tatt med til arresten i Steinkjer. Det har vært nok en travel natt for oss, konstaterer operasjonsleder Olsen.

På forsiden nå