Politiet i Stjørdal vil snakke med alle som var ute i sentrum i timen før det begynte å brenne

Politiet vil at alle som var ute i Stjørdal i timen før det begynte å brenne skal melde seg.

Fungerende lensmann hos politiet i værnesregionen, Tore Sparby, ber alle som var ute natt til fredag i forrige uke om å melde seg. - Spesielt de som oppholdt seg i nærheten av brannstedene mellom klokken 4 og 5 om morgenen er viktige for oss å få snakket med, sier Sparby (bildet er tatt ved en tidligere anledning).  Foto: FRANK CADAMARTERI

Grytidlig fredag morgen i forrige uke ble det meldt om brann i flere søppelkasser i Stjørdal sentrum. Det brant også i flere større søppelkasser som stod ved et boligkompleks. Her spredde brannen seg til bygget og åtte leiligheter ble ubeboelige. Ifølge brannvesenet var det bare flaks at ingen av beboerne ble skadet.