Se den store skoledebatten her

Ungdomspartiene braker sammen på Heimdal videregående skole. Se debatten fra 10.00.

Saken oppdateres.

I dag går startskuddet for skolevalgene. Det starter med den store skoledebatten med påfølgende valgtorg på Heimdal vgs. Så går det slag i slag for ungdomspartiene som helt frem til skolevalget 3. og 4. september skal reise fylket rundt - over 30 debatter på forskjellige skoler - for å kapre velgere til sitt parti.

I dagens debatt er det klima og skolepolitikk som er på agendaen. Disse er med:

August Dybvad Grøntvedt (Høyre), Ingrid Marie Hildrum (KrF), Linda Marie Leirvik (Liberalistene), Mats Persøy (Frp), Ada Arnstad (Sp), Erlend Andreas Malvik Andresen (SV), Tiril Vold Hansen (Rødt), Julie Indstad Hole (Ap), Knut Brandsås (Venstre), Norunn Krokeide (MDG)

Det er Adresseavisens kommentator, Harry Tiller som leder debatten.

LES OGSÅ: Bare halvparten av de yngste bruker stemmeretten. Spesielt én sak er viktig når de velger parti


På forsiden nå