Eldre mann døde etter ulykke ved Singsås

Mannen som ble liggende under en tilhenger døde på ulykkesstedet fredag.

En person ble erklært død etter en ulykke ved Coop-butikken på Forsetmoen.  

Saken oppdateres.

Mannen ble erklært død av lege, opplyste politiet på Twitter klokka 11.44 fredag formiddag. Vedkommende havnet under en tilhenger i forbindelse med en trafikkulykke ved Coop-butikken på Forsetmoen øst for Singsås i Midtre Gauldal.

Sammenstøt med tilhenger

- Vedkommende ble frigjort av tilfeldige forbipasserende som startet med helsebistand. Ambulanse kom til stedet og overtok behandlingen, forteller operasjonsleder Stig-Roger Olsen i Trøndelag politidistrikt.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 10.50. Nødetatene ble sendt til stedet, og en luftambulanse landet like ved krysset hvor fylkesvei 30 og fylkesvei 603 møtes.

- Det skjedde et sammenstøt mellom en bil med en tilhenger og et lite kjøretøy, som resulterte i at en person havnet under tilhengeren på bilen, sier Olsen.

Ifølge politifaglig etterforskningsleder Kjell Steinar Wibe ved Felles straffesaksinntak i Trøndelag politidistrikt, har politiet besluttet å ta beslag i førerkortet til mannen som kjørte bilen med tilhengeren.

Han opplyser også at den omkomne er en eldre mann.

Krimteknikere undersøker stedet

Krimteknikere og Vegvesenets ulykkeskommisjon er fredag ettermiddag på stedet, og jobber med å kartlegge hendelsesforløpet.

- Personen i bilen er fysisk uskadd, sier operasjonsleder Olsen.

Årsaken til ulykken er uklar.

Luftambulansen kom raskt til ulykkesstedet.  

Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 webred@adresseavisen.no

På forsiden nå