Elvevann flommer over vei i Meldal

- Det er veldig mye vann på veiene i regionen, sier Statens vegvesen. I Meldal er en fylkesvei stengt og i Snillfjord er ei bru tatt av vannmassene.

Store vannmengder flommet over fylkesvei 700 mandag morgen.   Foto: John J. Storholt

Saken oppdateres.

Statens vegvesen har mandag morgen sendt entreprenør til fylkesvei 700.

- Ved Muan, noen kilometer sør for Meldal, flommer vann fra elva over veien, opplyser Svend Grydal som er trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen hos Statens vegvesen.

Rett før klokken 09.40 melder Vegtrafikksentralen på Twitter at fylkesveien er midlertidig stengt på grunn av at elva Sya har gått over sine bredder. Anbefalt omkjøring er via fylkesvei 6506 Ressveien.

Slik ser det ut på på fylkesvei 700 én til to kilometer fra Meldal sentrum i retning Berkåk. 

 

Det er mye vann på veiene i hele regionen mandag morgen.

- Så mye regn som det er nå går det hardt utover grusveiene, som blir hullete, sier Grydal som oppfordrer folk til å kjøre etter forholdene.

Entreprenør er på stedet. Trafikken går forbi. 

 

På Krokstadøra i Snillfjord har vannmassene tatt Aune bru, skriver Avisa Sør-Trøndelag. Dette innebærer at aldershjemmet er innestengt inntil midlertidig løsning er på plass, ifølge avisa.

Klokken 10.07 opplyser Vegtrafikksentralen på Twitter at det har gått et jordras ved Purvikneset i Hemne. Fylkesvei 6432 mellom Kyrksæterøra og Våvatnet er derfor stengt. Entreprenør er på vei.

  Foto: Avisa Sør-Trøndelag

 

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå