Adresseavisens beste bilder i desember

Hver måned kårer en utvalgt jury månedens beste bilde som har vært publisert på Adresseavisens plattformer.

1 Plass: Mads Reginiussen var langt nede etter at nedrykket var et faktum på Lerkendal. Tårene trillet nedover kinnene til RIL-kapteinen etter tapet mot RBK.  Foto: Mariann Dybdahl

2 Plass: Kjell Erik Killi-Olsen feirer jul på gården sin i Vågå for første gang i år, og for første gang i Norge på ti år. Smijernet på døren i bakgrunnen er laget av Killi-Olsens slektninger engang på 1700-1800-tallet.  Foto: Leikny Havik Skjærseth

3.Plass: Det er en sauna-revolusjon på gang. Ikke bare i Oslo, men også i Trondheim. Som utflytta finne er det ingenting som varmer hennes hjerte mer enn en økt interesse for badstu - og da helst etterfulgt av et iskaldt sjøbad. Taru Uusinoka, Hazel Sigrid Wolff og Hilde Tømmerdal tar den siste iskalde dukkerten før dagen starter.   Foto: Kim Nygaard

Hederlig omtale: I mer enn 20 år har beboerne på Lade benyttet den siste søndagen før solsnu til å hoppe i sjøen i Korsvika. I år deltok over 100 personer i tre minusgrader.  Foto: Rune Petter Ness

Hederlig omtale: I det skolebussen stopper på toppen av bakken i Mogrenda i Verdal, starter et drama som kunne ha endt så mye verre. Bussjåføren kommer seg ikke av flekken, og velger å rygge ned deler av den speilglatte bakken for å få feste. Men hver gang han rygger sklir bussen mer og mer over på siden. Til slutt blir bussen med de 47 ungene hengende over en skrent, det er bare noen oldertrær som holder den på plass.  Foto: Levin Nestvold

Hederlig omtale: Bak Christopher Davidsen i Speilsalen er et kjøkken fylt med sultne unge kokker.  Foto: Espen Bakken

Hederlig omtale: Elg jaget mann opp i tre ved Risvollan i Trondheim. Elgen ble skutt av viltnemda  Foto: Kim Nygaard

Hederlig omtale: ÉN av fire unge studenter i Trondheim sier at de ofte er ensomme eller savner noen å være sammen med. Adresseavisen har møtt fire unge som alle er eller har vært ensomme på hver sin måte. Isak Nordhus (25) er en av dem.  Foto: Espen Bakken

Hederlig omtale: Ingjald Gaare har gitt ut bok om mureryrket.  Foto: Håvard Jensen

Hederlig omtale: Her plukker krimteknikerne opp kniven som ble funnet 51 meter fra Bunnpris-butikken. Her på hjørnet av Abelsborg gate og Hans Nissens gate. Det var klokken 20.16 torsdag at politiet fikk melding om at en mann var skutt på offentlig sted ved Bunnpris i Ila i Trondheim. Ifølge politiet var det skuddofferet som selv ringte politiet.  Foto: Vegard Eggen

På forsiden nå