E6 i Melhus blir stengt natt til onsdag

Nye Veier skal sette opp et midlertidig rekkverk. Omkjøring via Melhusveien.

Saken oppdateres.

Nye Veier melder at E6 mellom Skjerdingstad og Melhus blir stengt natt til onsdag. Veien blir stengt klokken 22.00 tirsdag kveld og holder stengt frem til klokken 06.00 onsdag morgen, ifølge en melding fra Nye Veier.

Ifølge entreprenøren Peab vil det være enveistrafikk på E6 mens arbeidene pågår.

- Årsaken til veistengingen er at vi skal sette opp et midlertidig rekkverk for å beskytte trafikanter og arbeidere i anleggsperioden. Vi må stenge veien for å montere dette. Vi beklager de ulemper dette eventuelt må medføre, skriver Nye Veier i meldingen.

Det omkjøring er via Melhusvegen (fylkesvei 6612). Vogntog på over 19,5 meter kan ikke bruke omkjøringsvegen. Disse vil bli sluppet forbi på E6, men det kan bli noe ventetid for disse kjøretøyene, ifølge Statens vegvesen.

Nye Veier og entreprenør Peab startet i høst utbygging av nye E6 mellom Melhus sentrum og Kvål. Veien skal bygges ut som firefelts motorvei for fartsgrense 110 km/t, og skal etter planen stå helt ferdig sommeren 2022.

SE VIDEOANIMASJON: Slik ønsker Nye Veier å bygge ny E6 mellom Melhus sentrum og Kvål. Dette er første del av veiselskapets utbyggingsprosjekt mellom Melhus og Ulsberg.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå