Flere veier stengt på grunn av uværet

Flere veier i Trøndelag er stengt onsdag morgen.

Saken oppdateres.

- Vi har i løpet av natta hatt noen trær på sideveinettet, men nå er de fleste ut av veien, sier trafikkoperatør Erling Drangsholt i Statens vegvesen Vegtrafikksentralen onsdag morgen.

Han ber imidlertid folk beregne god tid på sideveinettet og smale veier, og på steder med mye trær.

E39 var stengt

E39 i Orkland var natt til onsdag stengt over Høgkjølen ved Damtjønna fordi en lastebil sto på tvers og sperret. Veien er onsdag morgen åpent igjen, men Statens vegvesen oppgir at det det er mye vind ved Høgkjølen og ber folk kjøre pent og være oppmerksomme.

Fylkesvei 705 mellom Stuggudal og Brekken var midlertidig stengt fra tirsdag og frem til og med onsdag ettermiddag. Klokken 1800 onsdag kveld meldte VTS på Twitter at veien igjen var åpnet for trafikk.

Disse veiene er stengt

På fylkesvei 7022 i Røyrvik er veien stengt fra Hovd til Namsvatnet på grunn av sterk sterk vind og snøfokk. Ny vurdering om når veien kan åpnes blir gjort klokken 07.00 onsdag morgen.

Strekningen Skage og Øyesvoll, fylkesvei 7052, er stengt på grunn av vegarbeid på grunn av flom. Omkjøring er skiltet. Veien er stengt inntil videre, opplyser Vegtrafikksentralen i Midt-Norge.

Fylkesvei 773 mellom Brekkvasselv og Røyrvik er stengt over Steinfjellet på grunn av vind. Også her er det usikkert når veien igjen åpnes.


Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 webred@adresseavisen.no

På forsiden nå