Koronasmittet har tatt buss i Namsos

En elev ved Olav Duun videregående skole er bekreftet smittet. Vedkommende er bosatt i Overhalla.

Saken oppdateres.

- Namsos kommune opplyser at en person med covid-19 smitte har reist med rute 685 fra Overhalla mot Namsos kl. 07:00 tirsdag 3.november, skriver AtB på sine nettsider.

Smittesporing er utført og aktuelle passasjerer som har hatt nærkontakt er satt i karantene. I forhold til øvrige reisende ombord i bussen anses situasjonen som avklart.

- Vi har mottatt prøvesvar til og med torsdag 5. november, og alle prøvene er negative, skriver Namsos kommune på sine nettsider.

En ny elev ved Olav Duun videregående skole er bekreftet smittet. Eleven, som er i familie med det forrige smittetilfellet ved skolen, er bosatt i Overhalla. Den smittede personen har hatt symptomer og har derfor vært isolert.

Overhalla kommune bekrefter smittetilfellet på sine nettsider.

- Den smittede personen har hatt symptomer og har derfor vært isolert og fulgt opp de siste dagene. Det har vært forventet at gjennomført test med stor sannsynlighet ville bekrefte antatt smitte. Kjente nærkontakter til den nå bekreftet smittede har de senere dagene vært satt i karantene og er testet. Disse følges opp videre og resultater fra testingen forventes avklart om kort tid. Smittesporing pågår fortsatt, skriver de videre.

Dette er det åttende smittetilfellet i Overhalla de siste dagene. Én av de smittede ble friskmeldt fredag og ytterligere tre smittede forventes friskmeldt de nærmeste dagene.

På forsiden nå