Erna invitererer trønderne til digitalt kaffeslabberas

Er det noe du vil snakke med statsministeren om? Torsdag inviterer Erna Solberg trønderne til en kaffeprat.

Erna inviterer til et digitalt kaffeslabberas torsdag. Hun vil vite hva trønderne er opptatt av.  Foto: Han Kristian Thorbjørnsen / regjeringen

Saken oppdateres.

Ifølge invitasjonen på regjeringen.no kan du snakke med statsministeren om hva som helst. Men du må melde deg på og fortelle på forhånd hva du vil snakke med Erna Solberg om. Og det skal altså skje digitalt fordi det ikke lar seg gjøre å samle folk og møtes.

- Siden vi bør begrense hvor mange vi møter og ikke dra på besøk til hverandre akkurat nå, inviterer jeg trønderne til digitalt kaffeslabberas. Jeg gleder meg til å høre hva de har på hjertet. Enten det er politikk, har noe de lurer på eller vil fortelle om noe de personlig er opptatt av, sier statsminister Erna Solberg i en pressemelding.

I invitasjonen står det også at statsministeren ikke har mulighet til å møte alle som er interessert. Derfor må folk melde seg på og vente på svar.

Dette er del av en landsomfattende kaffeslabberas-runde statsminister Erna Solberg gjennomfører. Det startet i Rogaland i januar i fjor. Da møtte hun folk ansikt til ansikt. I november snakket hun med bergenserne.

LES OGSÅ: Erna Solberg reagerte i høst på studentfestene i Trondheim: - Konsentrer dere om eksamen

LES OGSÅ DENNE SAKA FRA SIST HØST: Rita og Erna krangler om smittevern

LES OGSÅ DETTE DEBATTINNLEGGET: Viktigere å klippe snorer enn å redde verden?

LES OGSÅ: - Erna Solberg bidrar til hetsen mot studentene

På forsiden nå