Person med sørafrikansk mutasjon dro på jobbreise i Trøndelag

Orkland kommune ber personer som kan ha hatt nærkontakt om å melde seg.

Én person smittet med sørafrikansk mutasjon har vært innom dete senteret fredag 12. februar.   Foto: arkiv

Saken oppdateres.

Fredag 12. februar har én person som har fått påvist sørafrikansk mutasjon vært innom flere plasser i Orkland. Personen er bosatt i en annen kommune og oppholder seg ikke i Orkland, skriver kommunen i en pressemelding.

Personen var innom flere plasser med utgangspunkt i en jobbreise og hadde en del kontakter når han var i Orkland fredag.

Personen har vært på følgende plasser til angitte tidspunkt fredag 12. februar:

  • Møller Bil Orkdal: kl. 09.00 - 12.20. Vedkommende har bare oppholdt seg i verkstedsdelen og har ikke vært innom butikken/publikumsområde.
  • Toyota Bilia Orkanger: kl. 12.30 - 14.30. Vedkommende har bare oppholdt seg i verkstedsdelen og ikke vært innom butikken/publikumsområde.
  • Rema 1000 på OTI-senteret (Amfi OTI): ca. kl. 14.45 - 15.30. Vedkommende var bare innom og handlet på denne butikken på OTI-senteret.

Har du vært innom butikken eller disse bedriftene i de angitte tidsrommene, så ber kommunen om at du tar kontakt med Orkland kommunes koronatelefon på 900 31 260.

Foreløpig er seks personer satt i karantene knyttet til dette tilfellet. De berørte bedriftene er åpne som vanlig tirsdag.

- Det er trygt å besøke og handle på disse stedene. Orkland kommune har et godt samarbeid med de berørte bedriftene. Personen som er smittet av sørafrikansk mutasjon følges opp av bostedskommunen, skriver kommunen videre.

LES MER: Person smittet med sørafrikansk mutasjon har vært i flere butikker i Trøndelag

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke huske at Trondheim har hatt en så ung person med alvorlig sykdomsforløp før

På forsiden nå