Nødbluss sendt opp i Tydal - Fjellredningstjenesten fant ingen i nød

Det ble observert et nødbluss i Tydal fredag kveld. Fjellredningstjenesten avsluttet letingen i natt.

Saken oppdateres.

Politiet i Trøndelag ønsket fredag kveld tips etter at det var observert et nødbluss i området mellom Grønsjøen og Mosjøen i Tydal.

– Vi har mottatt to separate meldinger fra vitner som har observert et nødbluss i det området, sa operasjonsleder Maja Sagen.

Vil ha tips

Politiet dro fredag området sammen med fjellredningsgruppa i Tydal og snakket med melderne. I tillegg ble Hovedredningssentralen er rutinemessig orientert.

- Ikke fått meldinger fra noen i nød

Klokken 23.45 sa operasjonsleder Trond Volden ved politidistriktet at to politipatruljer og to scooterpatruljer fra Fjellredningstjenesten undersøkte området.

Klokka 01.12 natt til lørdag meldte politiet på Twitter at Fjellredningstjenesten og politiet hadde søkt i fjellet og etterforsket hendelsen uten å finne noen som er i nød eller andre mistenkelige omstendigheter. Aksjonen ble derfor avsluttet.

Så ikke spor eller tegn til skred

- Det er stor snøskredfare. Det var dette som var bekymringen vår, sier operasjonsleder Ove Tokstad til Adresseavisen i 06-tiden.

Han opplyser at det gikk noen scooterspor i området som ble sjekket ut.

- Melderen som så raketten ble bedt om å observere og varsle da han så lysene fra snøscooterne i området hvor raketten ble sett. Der var det ingenting å se. Verken spor eller tegn til snøskred, sier Tokstad.


Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 webred@adresseavisen.no

På forsiden nå