Leteaksjon etter savnet mann fortsetter

Den savnede mannen ble sist sett mandag morgen.

Både brannvesen, politi og frivillige er involvert i leteaksjonen etter den savnede mannen i 40-årene.  Foto: Anders Vinje / Innherred

Saken oppdateres.

Oppdatering tirsdag kl 13.50: Politiet melder at de har gjort funn av en omkommet person i leteområdet. Politiet mener det er snakk om den savnede mannen.

En mann i 40-årene ble mandag kveld meldt savnet i Levanger. Ifølge operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Rune Brandmo, ble mannen sist sett klokken 10 mandag morgen.

- Vi har satt i gang søk med brannvesen, politi med hund og søker med det vi har til rådighet. Vi blir veldig takknemlige om noen har observasjoner som kan hjelpe oss, sier Brandmo ved 18.30-tiden mandag kveld.

Brannvesenet var ute med båt og søkte etter den savnede mannen.   Foto: Anders Vinje / Innherred

Ifølge politiet har mannen sort kort hår, briller og er 175 cm høy.

Han skal være kledd i en knall blå Bergansjakke med oransje skrift og søm, og trolig en mørkeblå lue med Sport 1-logo.

Politiet kan kontaktes på 02800.

Søker med droner og hund

Mandag kveld var det flere frivillige som deltok i leteaksjonen. Blant annet Røde Kors, Norsk Folkehjelp og frivillige med hunder fra Norske Redningshunder. I tillegg er politiet selv ute med hundeekvipasjer og droner. Også brannvesenet bidro i søket.

- Det er for dårlig sikt til å få hjelp av helikopter, men vi har flere frivillige og håper det kan hjelpe oss, sa Brandmo.

Innsatsleder, Tonje Våden, sier til Innherred at de har sporet opp mobiltelefonen til den savnede mannen og leter i det området.

Trapper opp søket

Operasjonsleder Håvard Høyem sier til Adresseavisen tirsdag morgen at leteaksjonen har pågått gjennom natta.

- Politiet har vært på stedet gjennom natta. Det er planlagt opptrapping av søket med mer ressurser fra politiet og flere frivillige i dag, sier Høyem.

Han oppfordrer folk til å se godt etter og å sjekke sine eiendommer for spor etter den savnede mannen.

På forsiden nå