Orkland ber folk som har vært innom bensinstasjon om å teste seg

- Smittet person har vært på Shell Bårdshaug, melder Orkland kommune onsdag kveld.

Saken oppdateres.

Den smittede personen var på gjennomreise og er ikke bosatt og oppholder seg ikke i Orkland kommune nå.

- Personen har i etterkant av reisen tatt PCR-test og fått påvist covid-19. Vi ber om at folk som var innom butikklokalet til Shell Bårdshaug mellom kl. 18.00-19.00 søndag 11. april bestiller seg test, skriver de i en pressemelding.

Kommunen presiserer at dette ikke gjelder de som bare har oppholdt seg på området utenfor, og som for eksempel har fylt drivstoff og betalt med kort ved pumpene.

- Frem til testsvar foreligger ber vi om at de personene som har vært inne i butikklokalet på det aktuelle tidspunktet holder seg hjemme og unngår unødvendig kontakt med andre. Har du utviklet symptomer, så ønsker vi at hele husholdningen holder seg i ventekarantene frem til du har fått negativt svar på prøve, står det.

På forsiden nå