100 beboere i Bangdalen i Namsos kommune møtte opp torsdag kveld for å vise sin frustrasjon over det reduserte busstilbudet. Det skriver Trønder-Avisa. Det er varslet endringer som innebærer at skoleelevene må bytte buss på Klingakorsen. I tillegg mister bygda rutebusstilbudet til og fra Namsos. Foreldrene er meget skeptisk til bussbyttet og frykter at det vil gå på sikkerheten løs.

Ronaldo til Stjørdal?

Superstjerner kan komme til å trene på Øverlands Minde i Stjørdal i forbindelse med superfinalen mellom Sevilla og Real Madrid. Stjørdalens Blad skriver at representanter fra UEFA var til stede på banen for å inspisere fasilietene. John Fornes, fagkonsulent park og idrettsanlegg i Stjørdal kommune, forteller at begge lagene er mer enn hjertelig velkomne.

Strandbaren får skryt av Widerøe

Flyselskapet Widerøe nevner Strandbaren hos Stokkøya sjøsenter som en av restaurantene det er verdt å besøke i «Utkant-Norge». Det melder Fosna-Folket. I magasinet til Widerøe blir det lagt vekt på at kjøkkenet bruker lokale råvarer og byr på fristelser fra både havet og grønnsaker fra egen hage. «Villsau står også på menyen. Den er oppvokst på øya, der den lever av tang og tare. Gå heller ikke glipp av blåskjellene fra Åfjord, som er en av signaturrettene.»

Plukket 600 kg søppel i Snillfjord

Hamos forvaltning på Orkanger deltar i Strandryddeaksjonen som arrangeres fra 1. mai til 10. juni. Hamos ryddet hele 600 kilo med søppel i løpet av to timer på stranda i Sjursvika i Snillfjord. Det ble funnet alt fra garn, bildekk og trålposer. Det skriver Avisa Sør-Trøndelag.

Les Midt-Norge i dag fra tidligere i uka:

Mandag: Politiet dukket ikke opp etter restaurantinnbrudd

Tirsdag: Flere gift i Oppdal og Rennebu enn landsgjennomsnittet

Onsdag: I dag åpner Thamshavnbanen

Torsdag: Neste år er det slutt for andeløpet

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.