Enkelte mennesker er av den kreative sorten, mens andre er av det mer lettskremte slaget. I august tok Stine Nathalie Berdahl, Stine Auran og Jeanette Lien seg en kjøretur som endte opp på kirkegården ved Værnes kirke i Stjørdal.

Påsto den var ekte

Berdahl tok opp en film med mobilkameraet som viser en figur som beveger seg langs kirkeveggen.

- Jeg la ut filmen på Facebook, og mange reagerte på den. Noen ble redde og syntes det var skummelt, andre dro ut til kirkegården samme kveld for å se om de også fikk se spøkelset, fortalte hun.

Filmen gikk som en farsott på sosiale medier, og Berdahl sto hardnakket på at den var ekte. Men til slutt måtte hun komme med en innrømmelse.

- Jeg hadde aldri trodd at det skulle bli så mye oppstyr rundt filmen. Men nei, den er ikke ekte, avslørte hun.

Det som så ut som et gjenferd var venninnen Stine Auran som hadde på seg en hvit kjole. Denne lille hjemmesnekrede grøsserfilmen var augusts mest sette videoklipp.

Legia-fans i bråk på Værnes

Samme måned dukket også de beryktede Legia Warszawa-supporterne opp på Trondheim lufthavn Værnes. Utenfor terminalen var det noen som barket sammen i en liten slåsskamp. Rundt 160 supportere ankom Trøndelag med charterfly for å støtte laget mot Rosenborg.

- Mange var beruset da flyet landet. Det hadde blitt forsinket fra Warszawa. Det ble en liten slåsskamp rett etter at flyet hadde landet da det oppsto noen uenigheter internt. Én supporter ble anholdt, men roet seg fort, og han fikk dra sammen med de andre supporterne, sa operasjonsleder Rune Reinsborg ved Nord-Trøndelag politidistrikt.

Avinor hadde forberedt seg godt til inntoget av polske supportere, og hadde derfor ekstra politbemanning på lufthavna.

Det var også planlagt en guidet tur til Trondheim for de av supporterne som ønsket å se Tyholttårnet og Granåsens hoppbakker.

Lå i bare trusa i Midtbyen

NTNUs linjeforeninger bruker å sette farge på Trondheims gater når de har sine årlige opptaksprøver.

Noen gikk så langt som å legge seg ned på brosteinene i Trondheim sentrum. Ikledd særdeles lite klær.

- Det er en tradisjonell opptaksprøve til linjeforeningen Smørekoppen ved NTNU, forklarte Phormann Marcus Horn i A/F Smørekoppen til adressa.no.

A/F Smørekoppen er linjeforeningen for studenter ved studieprogram for produktutvikling og produksjon, tidligere maskinlinjen, ved NTNU i Trondheim.

Disse tv-klippene slo an i de andre månedene:

Mest sett i januar

Mest sett i februar

Mest sett i mars

Mest sett i april

Mest sett i mai

Mest sett i juni

Mest sett i juli