Skandiacup er over for denne gang, og det var Hommelviks juniorer som trakk det lengste strået i Cup-finalen mot Freidig 1, som endte 2-1. Det skriver Malvik-Bladet.

- Finaleseieren toppet en svært god vårsesong. Vi vant førstedivisjonsavdelingen i serien, og mange av våre spillere er også med på 5. divisjonslaget som leder sin avdeling, smiler kaptein Martin Ingstad.

Hommelviks juniorlag er ubeseiret i vårsesongen, og i a-sluttspillet slo Hommelvik først ut SkogstrandG19 (1-0) og Charlottenlund1 (1-0), før de knuste Buvik i semifnalen med hele 5-0.

- Seieren satt langt inne, og det var ikke nødvendig. Etter at vi gikk opp i 2-0, sluttet vi å spille ball og gjør det vanskelig for oss selv, sier han.

Karamell-regn på Kvål

Det myldret på Sørøya stadion da karamellflyet suste forbi på Kvål. Det skriver Trønderbladet.

- 8000 karameller ble sluppet ned, sier Tore Aune som leder fotballavdelinga i Trønder-Lyn.

Det var under en fotballcup i forbindelse med Kvålsdagan at Svein Evjen slapp godteriregnet over fotballbanen. Ungene løp ivrig ut på banen for å sanke karameller og alle var garantert å få en smakebit.

Under Kvålsdagan i helga ble det arrangert fotballcup med 350 barn, og ordfører Gunnar Krogstad har foretatt den offisielle åpninga av kunstgressbanen.

I helga har det også vært sykkelløp og plattfest med Åge-konsert på Kvål.

Kundeløsninger innen fornybar energi

Gauldal Energi blir det første selskapet i fylket til å tilby ferdige kundeløsninger innen fornybar energi. Det skriver Opdalingen.

- Vi er det første kraftselskapet i Midt-Norge som tilbyr ferdige kundeløsninger innen fornybar energi. Dette gjelder for både kunder tilknyttet strømnettet, on-grid- løsninger, og de som ikke er tilknyttet strømnettet, off-grid løsninger, forteller konsernsjef i Gauldal Energi John Reese.

Konsernet som nå tilbyr løsninger innen ren, fornybar energi ut til kunden, er primært basert på sol- og vindenergi.

- For kunder i Rennebu, Oppdal, Røros, Midtre-Gauldal, Klæbu, Skaun og Trondheim, tilbyr vi ferdige pakkepriser til fast pris eller leie, til de som er tilknyttet strømnettet, såkalte plusskunder, forteller Reese.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.