Det tradisjonsrike andeløpet under laksefestivalen i Surnadal kan gå mot slutten. Lotteri- og stiftelsestilsynet har skrevet til Norsk laksefestival at andeløpet er i en gråsone. Det skriver Driva. Årets andeløp blir derfor trolig det siste.

Brann på Frei

Torsdag morgen skrev politiet i Møre og Romsdal på Twitter at brannen i gjenvinningsanlegget på Husøya på Frei er slukket. Stedet er fortsatt avsperret, og politiet etterforsker brannen. Ifølge Tidens Krav var det minst 14 personer som ble evakuert. De måtte tilbringe natten på hotell.

Årets IT-student fra NTNU

NTNU-studenten Håvard Dybvik er kåret til årets IT-student 2016. Det melder Næringslivsavisa. Det er Universum som har kåret Norges beste studenter på 14. året Det var Finn.no som delte ut årets pris, og de la vekt på gode programmeringsevner, sosialt engasjement, nysgjerrighet og sterke akademiske resultater.

God start i Namsen

På den første dagen av laksesesongen i Namsen ble det registrert 104 laks, ifølge Trønder-Avisa. Frode Torsholen fra Etnedal tok dagens største laks på over femten kilo med wobbler på valdet Foss/Engstad. Roer var Svein Jarle Nygård.

- Åpningsdagen i Namsen kunne ikke vært bedre, sier leder i elveierlaget, Jan Olav Tømmerås til avisa.

Les Midt-Norge i dag fra tidligere i uka:

Mandag: Politiet dukket ikke opp etter restaurantinnbrudd

Tirsdag: Flere gift i Oppdal og Rennebu enn landsgjennomsnittet

Onsdag: I dag åpner Thamshavnbanen

Følg Adresseavisen på Facebook , Instagram og Twitter.