Politiaksjon i Trondheim sentrum:

Her blir pøblene pågrepet

Her blir danske fotballpøbler pågrepet av politiet utenfor hotell Viking. I hele natt har gjestene laget kvalm, festet høylytt og begått hærverk.

Saken oppdateres.

Politiet har beslaglagt narkotika og store mengder drikkevarer fra fem hotellrom. I alt ble 26 dansker arrestert.

TV-ADRESSA: Her festet og tisset de i gangen

LES OGSÅ: Brøndby-supportere ofte i bråk

15-20 politibetjenter var med på aksjonen. Danskene var beruset da de ble pågrepet.

Pøblene ble lagt i jern på hotellrommene og ført ut av hotellet.Danske casuals

Det skal være snakk om danske casuals, og de hadde ikke på seg Brøndby-effekter. Danske flagg med påskriften «Suburban Casuals» hang ut fra vinduene. Danskene skal ikke ha laget bråk ved pågripelsene.

Ifølge øyenvitner skal danskene ha kastet kleshengere og andre objekter ut av vinduet også i går.TV-ADRESSA. Her blir danskene pågrepet

Urinerte i korridorene

Hotellansatte og gjester skal ha klaget over bråk siden danskene ankom onsdag. En person skal også ha urinert i hotellkorridoren, han ble pågrepet i to-tiden i natt. Tidlig i morges tok hotellet igjen kontakt med politiet.

- For å si det på godt norsk så oppfører de seg ikke som vi ønsker. De er beruset og forstyrrer folk, sier Håvard Simonsen, operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Ifølge politiet på stedet skal pøblene holdes i arresten i alle fall til etter kampen er ferdig.Ødela inngangsdøren

Avdelingsleder Eli Kristin Vinje i City Living Trondheim forteller at bråket var det største problemet, mens skadene på hotellet og rommene er mindre. Ansatte oppfattet gjestene som svært ruset.- De festet fra de kom til i dag tidlig. De andre gjestene ble forstyrret av roping og støy, sier Vinje og legger til at hun ikke tror at hærverket på rommene og hotellet er gjort bevisst.

Ifølge avdelingslederne har gruppen fra Danmark bestilt oppholdet på internett.LES OGSÅ: Politiet følger Brøndbysupportere

 
 
 
 
 
På forsiden nå