Tre AIK-fans pågrepet

Minst tre busser med fans har kommet til Trondheim.

Saken oppdateres.

Flere av supporterne slo seg ned i Kjøpmannsgata, hvor de drakk øl. Andre har beveget seg i midtbyen, og kommet seg på pub.

Politiet har pågrepet tre personer. Den ene ble pågrepet for å ha stjålet en kasse med øl, mens de to andre ble tatt inn for drikking på offentlig sted, bekrefter vaktleder ved Sentrum politistasjon, Geir Olav Granbo til adressa.no.

De tre mennene er nå løslatt.

– De er løslatt uten noe videre forføyninger. Ellers er det stille og rolig i byen. Noen er ute og noen er på pub. Vi har en god dialog med supporterne så langt, og det er ingen spesielle episoder å nevne, sier Granbo til adressa.no i underkant like før 18-tiden onsdag.

Stjal kasse med øl

To supportere stjal to kasser med pils fra en bryggeribil som sto og lasset av i Søndre Gate. Den ene supporteren sprang vekk med kassen, mens den andre ble innhentet av sjåføren, og tvunget til å slippe kassen på bakken.

- Det var noen som tok en kasse med øl fra en bryggeribil. Vi har vært og snakket med dem, forteller operasjonsleder Trude Carlsson.

Politiet har nå fått tak i den ene som skal ha stjålet øl.

- Ved tyverier skal vi alltid holde et avhør, så det er det som vil skje nå, sier Granbo.

- Vil supporterne slippe ut før kampen?

- Det avhenger av graden av beruselse på dem som er tatt for drikking. Er de edru nok, kan de bare vedta et forelegg. Om personen som er mistenkt for tyveriet slipper ut, er litt avhengig av hvor lang tid avhøret tar, forteller Granbo.

Flere busser har kommet

- Vi kan bekrefte at tre busser med fans har ankommet Trondheim. Politiet var der og hilset på dem, forteller vaktleder Geir Ole Granbo til adressa.no

Gjestene fra Sverige er nå på vei til Three Lions pub og Road House, hvor vorspielet til kveldens kamp vil finne sted.

 
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå