Snakker med de døde i Olavshallen

– Jeg formidler kontakt mellom døde og levende. Det vil jeg også gjøre i Trondheim, sier Lisa Williams som er selverklært synsk.

Saken oppdateres.

Hun ser ganske vanlig ut. Fagerik med et varmt smil og et fast håndtrykk. Likevel – bristiske Williams reiser verden rundt og holder show – eller spirituelle senaser, hvor hun visstnok formidler kontakt mellom våre avdøde kjære og oss levende. I kveld og søndag kveld vil nærmere 2500 personer få oppleve henne i Olavshallen.

– Norge er vårt største marked, sier Lisa begeistret.

Hun har solgt ut to Grieghaller i Bergen, to Olavshaller her i Trondheim og neste uke vil publikum møte henne i Oslo konserthus. To utsolgte kvelder der også.

Nordmenn er spirituelle

Når vi spør henne om hun kjenner til vår egen spirituelle kjendis, Snåsamannen, rister hun på hodet og sier: – Nei, men jeg har tenkt på at nordmenn er et spirituelt folkeslag. Dere er nysgjerrige og åpne for ulike livssyn.

Hun forteller at fra hun var ei fire år gammel jente hjemme i Birmingham så har døde sjeler oppsøkt henne.

– Når jeg står på scenen kommer også døde til meg. De har gjerne budskap til sine etterlatte og da formidler jeg beskjedene videre til de i publikum det gjelder, sier hun.

De siste 13 årene har det å være medium vært fulltidsjobb for Lisa Williams. For fire år siden fikk hun eget TV-show på amerikanske Lifetime TV. Her i Norge sendes showene hennes på TV-Norges søsterkanal Fem.

Bryr seg ikke med kritikere

Selv om hun har mange fans er det også mange som mener at Lisas at det hun driver med er reinspikket svindel. Selv tar hun ikke motstanden så tungt.

– Det vil alltid være skeptikere, men jeg bruker ikke energi på å få dem til å forandre mening, sier hun.

Etter intervjuet går vi utendørs for fotografering. Det tar ikke mange minutter før hun blir gjenkjent av fans på gata. Det blir nærmest oppstandelse av forbipasserende som skal klemme henne og bli fotografert sammen med henne.

– Dette er stort! Sier en gråhåret kvinne før hun kaster seg om halsen på Lisa og tar til tårene.

I følge Lisa Williams selv vil helgas show også bli emosjonelle.

– Showene mine gir sterke opplevelser, men jeg tror også de gir helbredelse og renselse, sier hun.

 
 
På forsiden nå