Sigrid Seppola vant hederspris

Kampen for økt livsglede og bedre omsorg for eldre ble kronet med Tæls hederspris.

Saken oppdateres.

Sigrid Seppola er ildsjelen bak lokalforeningen til stiftelsen Livsglede for Eldre i Trondheim. Stiftelsen jobber for å bedre hverdagen til eldre gjennom sponsorstøtte og hjelp fra frivillige som sykepleierstudenter og elever fra videregående skoler.

Fredag kveld vant hun hedersprisen under Sparebank 1 SMN sitt prisutdelingsshow Tæl i Olavshallen. Prisutdelingen arrangeres for tolvte gang, og 600 000 kroner deles ut til talenter innenfor musikk, idrett, kunst og veldedig arbeid i Trøndelag.

Seppola tok initiativ til å starte opp lokalforeningen i 2006, og ble ferdig utdannet sykepleier i 2007. Hun har tidligere mottatt Adresseavisens hedersrose, og var i 2009 en av de 14 nominerte i Adresseavisens kåring Årets trønder.

 
    
      (Foto: JØRGEN GEVING / Reed AS)

  Foto: JØRGEN GEVING / Reed AS

 
    
      (Foto: TERJE VISNES)

  Foto: TERJE VISNES

 
    
      (Foto: TERJE VISNES)

  Foto: TERJE VISNES

 
    
      (Foto: JØRGEN GEVING / Reed AS)

  Foto: JØRGEN GEVING / Reed AS

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå