Kritisk for mann etter arbeidsulykke

Fikk stålbjelke i hodet på Sandmoen.

Sendt til sykehus med alvorlig hodeskade etter arbeidsulykke på Sandmoen.

Saken oppdateres.

En mann ble sendt til St. Olavs Hospital med alvorlige skader i hodet etter en arbeidsulykke på Sandmoen.

Alle nødetater rykket ut til meldingen om arbeidsulykken klokken 11.00 fredag formiddag. Ulykken skjedde ved Torgårdsvegen i nærheten av Sandmoen/Tiller. Det bekrefter Hans Jørgen Kristoffersen ved 110-sentralen til adressa.no.

Fikk bjelke i hodet

- En person har fått en stålbjelke i hodet. Vedkommende kjøres nå til St. Olavs Hospital, sier operasjonsleder Tore Kyllo ved Sør-Trøndelag politidistrikt klokken 11.30.

Politiet karakteriserer hodeskadene som alvorlig. Ifølge innsatsleder Tonje Westad skal H-bjelken først ha truffet bakken, før den traff arbeideren i hodet.

Hendelsen har skjedd på en byggeplass i forbindelse med oppføring av et bygg. Mannen fikk behandling av ambulansepersonell på stedet.

Kriminalteknikere undersøker

Alle nødetater har jobbet på stedet, og ifølge Kyllo er også Arbeidstilsynet varslet. Kriminalteknikere skal også gjøre en åstedsundersøkelse. En rekke vitner vil også bli avhørt i etterkant av ulykken.

St. Olavs Hospital melder lørdag formiddag at mannens skader er meget alvorlige, og at tilstanden er kritisk. Han behandles på intensivavdelingen.

 
På forsiden nå