Her er Adressa-fotografenes beste bilder i april

Her er Adressa-fotografenes beste bilder i april

1. plass: Kavisans klassekamerater drar ned rullegardinene for å mørklegge det tomme klasserommet. Kavisan liker ikke å snakke om det. Men frykten har bitt seg fast i kroppen hans. Han våkner ofte av mareritt. Og plages med depresjon. Foto: Therese Alice Sanne 

2. plass: Under utstillingsåpning på Galleri Brandsrup på Tjuvholmen i Oslo omfavnet Håkon Bleken sin kollega, kunstmaler Jens Johannessen Foto Kristin Svorte 

3. plass: Med både egg- og sæddonor fra Spania, fødte Marie Grøndahl Bech(48) tvillingene Agnes og Ellen for et halvt år siden. Den enslige 48-åringen ser ikke problemet med at eggdonasjon blir lovlig i Norge, så lenge det skjer på frivillig basis. Foto: Richard Sagen 

Hederlig omtale: Med 10 cm nysnø i Trondheim var det mange som feiret bypåske på ski. Mats Snøfugl (6) fikk fart på sakene i Kleiva på Gråkallen. Foto: Christer Johnsen 

Hederlig omtale: Kavisans familie følger «asylbarnsaken» på norske nettaviser. Politisk press fra KrF og V har gitt dem et nytt håp. Nå skal saken deres behandles på nytt etter de nye forskriftene som legger mer vekt på barnas beste. Foto: Therese Alice Sanne 

Hederlig omtale: Vi var veldig nær en ny drømmekveld på Lerkendal. Stinn brakke, fantastisk stemning og et RBK-lag som fosset frem og scoret tidlig. Riktig nok var det litt lenger mellom målsjansene, men det var noen opprullinger av høy klasse før pause. Så kom det som forfjamset oss litt. RBK-laget sprakk opp etter pause. Avstandene ble store og da lyktes de ikke lenger med det høye presset, fordi de ikke presset kollektivt, men en og en. De ble spilt lave og usikkerheten spredte seg. RBK møtte et godt fotballag som stolte på sine egne ferdigheter, et lag som var godt nok til å ta kommandoen skrev Kjetil Kroksæter etter kampen mot Strømsgodset. Foto: Ole Martin Vold 

Hederlig omtale: Jarle Johansen fra Verdal, tjenestegjorde i de norske hjemmestyrkenes "Polar Bear" (Milorg) fra nov 1944 - juli1945. Han har nesten ikke snakket om det han var med på under krigen, før nå. Han har spart masse effekter og private bilder fra okkupasjonstiden i Norge. Foto: Glen Musk 

Hederlig omtale: Einar Askvig, advokat i Marbella, er tiltalt sammen med Odd Reitan og Idar Vollvik i Casa Quadra; stor sak om skatteunndragelse i forbindelse med eiendomskjøp i Spania. Fjellet La Concha er landemerke i Marbella. Bilder fra Puerto Banos, Marbella, Gibraltar. Foto: Richard Sagen 

Hederlig omtale: For to år siden fikk Elisabeth Foss Tjelle (33) diagnosen multippel sklerose (MS). Nå setter hun sin lit til en ny stamcellebehandling, som blant annet tilbys ved et sykehus i Moskva. Men regningen på minimum 400000 kroner må hun ta selv. Nå diskuteres etableringen av et nasjonalt tilbud i Norge. Foto: Vegard Eggen 

Hederlig omtale: Ørnspiller Tina Fremo kaster seg over Lisa-Marie Karlseng Utland etter at Karlseng utlignet til 1-1 i kampen mot Avaldsnes. Trondheims Ørn lå under 0-1 til pause, men kom sterkt tilbake og vant kampen 3-1. Foto: Glen Musk 

Hver måned kårer en utvalgt jury månedens beste bilde som har vært publisert på Adresseavisens plattformer.

Her kan du se fotografiene som nådde helt til topps. Bla deg gjennom bildegalleriet ved å bruke piltastene til høyre og venstre.

Har du lyst til å se hva som var månedens beste bilder tidligere i år, så finner du dem her:

Her er månedens beste bilder i mars

Her er månedens beste bilder i februar

Her er månedens beste bilder i januar

Her er månedens beste bilder i desember

Her er månedens beste bilder i november

Her er månedens beste bilder i oktober

På forsiden nå