Klokka 05.20 natt til søndag rykket politi og ambulanse ut til Fernanda Nissens vei på Persaunet i Trondheim.

- En 21 år gammel mann var på vei hjem etter å ha vært på nachspiel. Han ble plutselig angrepet bakfra av tre menn og han fikk så mye juling at han husker bare bruddstykker, sier krimvaktleder Geir Langås ved Sentrum politistasjon.

- Virker uprovosert

Det er uklart om mannen ble slått med neve eller våpen, men han husker blant annet at noen sto på hodet hans da han lå nede og tråkket på ansiktet hans.

Han fikk med seg svært lite, men husker blant annet at den ene hadde gul/grønn jakke.

- Dette er en stygg voldsepisode. Det virker uprovosert. Han ble angrepet uten noen foranledning, sier Gangås.

Mannen forlot nachspielet i 04.30-tida. Han gikk fra Rønningsveien til Fernanda Nissens vei og deretter mot Plantasjen. Han ble angrepet da han gikk forbi blokkene i Baldershage borettslag. Han hadde på seg mørkeblå bukse, sort dressjakke, mørkeblå skjorte med hvite striper og hvite sko. På et tidspunkt husker han at han ble sittende i en drosje fordi han frøs så mye.

Ønsker tips

- Vi er interessert i vitner som kanskje har sett de tre mennene i dette området, og vi ønsker også å komme i kontakt med taxisjåføren som tok vare på fornærmede, sier Gangås.

Mannen ble sendt med ambulanse til St. Olavs Hospital. Han ble utskrevet først tirsdag. I dag fikk han levert en anmeldelse av voldsepisoden.

- Det er konstatert brudd i nesen, og han måtte trekke fire tenner ut av overmunnen. Han har sydd flere sting i undersiden og oversiden av tunga, og hadde også kutt i haka som måtte syes.

Politiet har onsdag kveld kjørt i området for å forsøke å sikre seg noen spor. De vil blant annet undersøke om det finnes videoovervåkning i området.