Frykter at kvinnelig medpassasjer er skadd

Bil fikk store materielle skader i ulykke på E6 på Ranheim. Politiet mistenker at føreren har ruskjørt.

Det oppsto store materielle skader på bilen i kollisjonen.  Foto: Jonas Bjørkli

Saken oppdateres.

Klokken 04.42 søndag morgen fikk politiet melding om en trafikkulykke på E6 ved Skovgård i Tromdheim. En personbil hadde kjørt i midtdeleren på E6 i sørgående retning.

Sendt til sykehus

- Føreren fikk behandling av helsepersonell og er nå kjørt inn til St. Olavs Hospital. Vi vet ikke noe om hvilke skader han har, sier operasjonsleder Ann Kristin Øie ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Politiet mistenker at sjåføren har ruskjørt, og vil sikre seg blodprøve av den mannlige føreren som er i midten av 20-årene.

Leter etter passasjer

I morgentimene foregikk det også et søk i nærområdet etter en kvinne som kan ha vært passasjer i bilen.

- Det er ting som tyder på at de har vært en passasjer i bilen, og vi er redd for at denne personen er skadd, sier operasjonsleder Bernt Tiller ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Han sier at politiet har lett med hund i området rundt bilen og vært hjemme hos en mulig passasjer, men uten å finne henne.

Like før klokken 12 søndag sier Tiller at de har vært i kontakt med en kvinne som sier at hun ikke var med i bilen, og som er uskadd. Politiet fryktet da fortsatt at en medpassasjer i bilen har blitt skadd.

På sykehuset

Den mannlige sjåføren var i 9-tiden søndag morgen fortsatt ved St. Olavs Hospital. Politiet har snakket med ham, men Tiller sier at han husker lite fra ulykken.

- Han er nokså omtåket, enten av rus eller på grunn av selve ulykken, sier han.

Både mannen og kvinnen er fra Malvik.

Grillstadtunnelen ble stengt i sørgående retning etter ulykken, men ble åpnet igjen i 6-tiden.

Ikke funnet noen kvinne

Søndag kveld opplyser politiet at de ikke har funnet noen kvinne og at det er uklart om det i det hele tatt har vært en kvinne i bilen.

- Det kan ha vært en misforståelse, sier operasjonsleder til adressa.no i 22-tiden søndag kveld.

På forsiden nå