#finalemålet2015

- Lillebroren min og jeg liker Rosenborg skikkelig godt

Søskenparet Mathilde (10) og David (6) skårer og feirer slik ekte fotballspillere skal.

David (6) og Mathilde Enlid Kant (10) viser hvordan ekte fotballspillere skårer og feirer et finalemål. Se deres bidrag i konkurransen #finalemålet2015. Leservideo.

Saken oppdateres.

- Jonas Svensson er min favoritt på Rosenborg. Fordi han er så flink, sier Mathilde Enlid Kant. Hun er ti år, går på Støren barneskole og har planer om å bli fotballproff.

- Jeg har lyst til å spille på Trondheims-Ørn. Jeg er spiss, og det jeg er flinkest til er å finte, sier hun, og legger til at hun spiller fotball annenhver dag.

Mathilde og lillebror David på seks år (snart sju), har sendt inn hvert sitt bidrag i konkurransen #finalemålet2015.

Hovedpremien er billetter til cupfinalekampen mellom Rosenborg og Sarpsborg, flybilletter og overnatting (to netter) på hotell i Oslo for fire personer.

Du kan også delta ved å laste opp en video, der du skårer og feirer et cupfinalemål, på Facebook-siden «Finalemålet 2015». Eller du kan laste opp videoen på din egen Instagram-konto. Husk og merk posten #finalemålet2015.

Fikk stå sammen med Kjernen

- Hvorfor ble dere med i konkurransen?

- Lillebroren min og jeg liker Rosenborg skikkelig godt, og vi har lyst til å se dem spille i cupfinalen. Vi har vært og sett kamp mange ganger. Sist gang fikk vi stå sammen med Kjernen. Det var skikkelig artig. Vi sang med, og det som var artigst var når alle sammen hoppet samtidig, forteller Mathilde.

- Hvem kommer du til å ta med deg om du vinner konkurransen?

- I hvert fall lillebroren min og pappa. Og bestefar. Det er vi som liker fotball best, sier 10-åringen.

Søkte på billetter

Pappa Robert Andre Kant forteller at rosenborginteressen har blomstret opp blant barna det siste året. De har vært på kamper, øvd på sanger og snakket mye om cupfinalen.

- Vi har søkt på billetter på alle mulige steder, men ikke lykkes. Da vi så konkurransen på adressa.no, skyndte vi oss ned på fotballbanen og filmet videoene, sier Kant, og håper innsatsen fører til en tur til Oslo den 22. november.

Hvem som vinner konkurransen blir avgjort den 9. november.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.

David (6) og Mathilde Enlid Kant (10) håper å vinne cupfinalebilletter. 
        
            (Foto: Privat)

David (6) og Mathilde Enlid Kant (10) håper å vinne cupfinalebilletter.  Foto: Privat

På forsiden nå