Like før midnatt lørdag kveld ble det gjort skadeverk på vinduer ved tre kjøpesenter på Tiller: Storm-senteret, Tillertorget samt senteret hvor XXL ligger.

På Tillertorget var to utstillingsmontre knust. Ved senteret lenger sør, som huser blant annet XXL, ble inngangspartiet knust. Det ble gjort skader på glassfasaden til Expert-butikken på innsiden. Her var også en pc stjålet. Ved Storm-senteret ble også flere vinduer knust.

I tillegg ble det anmeldt skadeverk på en bil i området i samme tidsrom.

Nye skadeverk - samme person

Natt til tirsdag ble det på nytt gjort skadeverk på Rosten i Trondheim. Blant annet på Coop Obs Bygg på Tiller, og flere andre bygninger i nærheten. Dette skal ha skjedd mellom midnatt og klokken 6 tirsdag morgen.

- Det er usikkert hva denne personen var ute etter, om han var ute etter å gjøre skadeverk eller stjele noe. Men ingenting ble meldt stjålet natt til tirsdag, sier etterforskningsleder Marit Johanne By ved Heimdal politistasjon.

Etterlyser tips

Nå vil politiet komme i kontakt med én person som er observert på de stedene der det er gjort skadeverk, både lørdag kveld og natt til tirsdag.

- Vi har grunn til å tro at sakene har en sammenheng, sier By.

Torsdag friga de overvåkningsbilder som viser vedkommende utenfor Coop Obs Bygg.

Politiet håper tips fra publikum vil kunne sette dem i kontakt med personen.

Ta kontakt med politiet på 02800 dersom du har tips i saken.