Dusten på haugen og hipsterøl i IPA-skjegget

«OmAdressert» – Adresseavisens podkast tar for seg forbudet mot Kongen på haugen i skolegården, de nye øltrendene og den politiske krangelen om norsk asylpolitikk.

Atle Bersvendsen, Tone Sofie Aglen og Stian Wallum møter Harry Tiller til en oppsummering av nyhetsuka i podkasten «OmAdressert» 

Saken oppdateres.

Atle Bersvendsen, Tone Sofie Aglen og Stian Wallum møter journalist Harry Tiller til en oppsummering av nyhetsuka – sett fra Trøndelag.

Denne uka kom nyheten om en barnehage i Trondheim som avlyser karneval fordi guttene og jentene kledde seg ut i kostymer som underbygger tradisjonelle kjønnsroller. En skole i Trondheim har lagt ned forbud mot leken Kongen på haugen i frykt for at noen skal skade seg. Panelet diskuterer friskt rundt disse sakene.

Les også kommentaren «Porselensbarna»

Aps asylpolitikk

Aps nestleder Trond Giske har tatt rollen som partiets harde mann i asylpolitikken. VG skrev denne uka om «opprør» i stortingsgruppa, og krever nå at Ap markerer med avstand til Frp og regjeringens asylpolitikk. Adresseavisens politiske redaktør, Tone Sofie Aglen, mener det i virkeligheten er svært lite som skiller mellom Frp og Ap i flyktningsaken.

- Ap vil gjerne høres ut som godhetsposører og SV, mens realpolitikken deres er mer Frp-aktig. Det er en krevende øvelse, sier Tone Sofie Aglen.

Du kan høre på podkasten på denne linken: 


Hipsterøl

På trendfronten noterer vårt panel seg at «hipsterøl» tar over i byen. Skjeggete hipsterfolk sprader rundt med IPA-flasker til en dullion kroner på utestedene. Lytt på podkasten for å finne ut hva panelet egentlig mener om øl- og utelivstrendene.

Du kan laste ned og abonnere på podkasten gjennom iTunes ved å trykke på denne linken.

Du kan også lytte via din PC på SounSoundcloud å følge denne linken, eller trykke på bildet nedenfor.


 
På forsiden nå