Steinar Bakke var på restaurant i Trondheim, da øretelefonene hans plutselig tok fyr. Heldigvis hadde han lagt dem fra seg på bordet.

- Jeg skulle bestille meg mat på restauranten og servitøren ropte: «Det brenner». Jeg trodde det var stearinlyset, men så fikk jeg øye på øretelefonene, sier Bakke.

LES OGSÅ: Apple tilbakekaller Ipad-ladere

Ekkel opplevelse

Han og kompisen Frank Axelsson synes opplevelsen var svært skremmende, og har aldri tenkt at noe slik kunne skje.

- Det er jo mange folk som legger seg med øretelefoner før de skal sove. Det er jo dritskummelt, sier Axelsson.

LES OGSÅ: - Brann startet i oppvaskmaskin

Aldri sett lignende

Øretelefonene fulgte med da Bakke kjøpte seg ny Iphone for tre uker siden. Telefonen ble kjøpt på Netcom-butikken på Solsiden kjøpesenter, og Bakke leverte de tilbake, fredag kveld.

- Jeg har aldri sett noe lignende på øretelefoner. Det har vært noen tilfeller med ladere, men aldri slik som dette. Jeg vet ikke hvordan dette kan ha skjedd, sier Sara Leinæs, som jobber på butikken.

Hun sier at øretelefonene blir sendt videre til produsenten, som i dette tilfellet er Apple. Først da kan de få svar på hva som har skjedd.

LES OGSÅ: Iphone-lader eksploderte i senga til Lena (12)

Kunne gått ille

- Tenk om jeg hadde hatt dem i øret! Det hadde jo vært som å kjøre en kinaputt inni der. Jeg tørr ikke å tenke på hva som kunne skjedd, sier Bakke. Han vil være forsiktig med hva han putter i ørene fremover.

Adressa.no har vært i kontakt med Apple Norge, som ikke hadde mulighet til å kommentere saken.

Øretelefonene var koblet til en Iphone 6, da de plutselig tok fyr. Foto: Mari Svenning