Fredag kveld brøt det ut slåsskamp bak Vår Frue kirke. To personer ble innbrakt av politiet, og en kvinne ble sendt til sykehus.

- Flere personer framsto som beruset, og en person veivet med en flaske, sa operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Trøndelag politidistrikt i går kveld.

Familieintrige

Rundt klokken 16.40 lørdag kveld opplyser krimvaktleder Geir Langås ved Sentrum politistasjon at det skal være snakk om en familieintrige. Et søskenpar skal ha begynt å krangle, mens en tredje person skal ha blandet seg inn i krangelen. De to mennene som ble innbragt i går kveld er nå løslatt. Begge er kjenninger av politiet.

- Bror til den fornærmede kvinnen er ilagt besøksforbud til henne. Han har også meldeplikt til politiet. Han har tidligere voldssaker på seg. Derfor forsøkes først meldeplikt før en eventuell varetektsfengsling, sier krimvaktleder Geir Langås, som understreker at saken fremdeles er under etterforskning.

Hjernerystelse

En av mennene som ble innbrakt, skallet til en av politibetjentene. Dette har han innrømmet. Kvinnen som ble sendt til legevakten, er skrevet ut fra sykehuset.

- Hun har påvist hjernerystelse, og har også fått en blå kul i nakken etter tumultene, forteller Langås.

Adressa snakket med et av vitnene på stedet som hevdet at det var kvinnen som angrep. Dette kan ikke Langås bekrefte.