Vinterlyd:

Torvet fylt av jublende fans

Det er 22-23 000 mennesker på Torvet i Trondheim under årets Vinterlyd. Marcus og Martinus er kveldens store stjerner og de avslutter showet med rekordmange publikummere.
Marcus og Martinus avslutter konserten med hiten "Elektrisk". Trykk på pilene for å se flere bilder.  

Marcus og Martinus avslutter konserten med hiten "Elektrisk". Trykk på pilene for å se flere bilder.  

Jubel: Julie Bergan på scenen på Torvet får publikum til å hoppe og danse til hiten "All Hours". Bla deg gjennom flere bilder i vår karusell.  (Foto: Frank Lervik)

Jubel: Julie Bergan på scenen på Torvet får publikum til å hoppe og danse til hiten "All Hours". Bla deg gjennom flere bilder i vår karusell.  Foto: Frank Lervik

15 000: Fansen er på plass på Torget for å oppleve Vinterlyd.   (Foto: Frank Levik)

15 000: Fansen er på plass på Torget for å oppleve Vinterlyd.   Foto: Frank Levik

Stjerner: Kveldens store stjerner Marcus og Martinius kommer på scenen rundt klokka 19.00 i kveld.  (Foto: Norunn Bergesen)

Stjerner: Kveldens store stjerner Marcus og Martinius kommer på scenen rundt klokka 19.00 i kveld.  Foto: Norunn Bergesen

Gleder seg: Sandra Eggen og Derin Sadiq (12 år) er klare for Vinterlyd på Torget.   (Foto: Frank Levik)

Gleder seg: Sandra Eggen og Derin Sadiq (12 år) er klare for Vinterlyd på Torget.   Foto: Frank Levik

Saken oppdateres.

Like før klokka 18.00 var det allerede 9000 tilhørere på Torget, men da Marcus og Martinus kom på scenen anslår sikkerhetsansvarlig at det er 22 - 23 000 mennesker foran scenen.

Gutta gjorde sin hitparade og flørtet vilt med et torg stappfullt av jublende tilhørere. Mot slutten kom RBK-skjortene på og gutta dro igang bruddstykker av RBK-sangen. Hylende fans viftet med telefonene og hoppet med på sistelåta «Elektrisk».

Vinterlyd, som er et arrangement som radiokanalen P4 og Kreftforeningen står bak, samler en rekke kjente artister til støttekonsert for Kreftforeningen.

De har mål om å samle inn 40 millioner kroner til Kreftforskning og dersom estimatet på 22-23 000 publikummere stemmer er det ny rekord for Vinterlyd i Trondheim.

LES OGSÅ: Skal du på Vinterlyd? Dette må du vite

Vinni og Paperboys startet showet. Deres comeback etter sju år var det knyttet stor forventning til. De er ute med sitt nye album «Be like water».

Andre artister var Staysman & Lazz, Innertier, Morgan Sulele, Julie Bergan og Robin & Bugge. Popfavorittene Marcus og Martinus avsluttet konserten.

På forsiden nå