Podkast «OmAdressert»

Nedsnødd og forelsket

Kulturredaktør Stian Wallum står i ukas utgave av «OmAdressert» frem som tidligere nedsnødd russepresident og nå forelsket i superstjerna Liv Ullmann.

«OmAdresserts» faste panel oppsummerer nhetsuka. Stian Wallum, Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller diskuterer alt fra landsmøter, russefyll, Panama Papers og konkurser i utelivsbransjen.  

Saken oppdateres.

«OmAdresserts» faste panel oppsummerer denne nyhetsuka, blant annet ved å la startskuddet gå for årets landsmøtesesong. Kommende helg samles både Høyre og Miljøpartiet De Grønne (MDG). Klarer noen å la seg engasjere av de stadig mer strømlinjeformede landsmøtene på en vakker vårhelg i april og mai? Og hvilket parti har de friskeste landsmøtefestene?

Klikk her for å høre podkasten nå:

 

Flatfyll og russetid

April og mai er også tid for flattfyll og russ ut i gatene. Kulturkommentator Terje Eidsvåg lar seg ikke provosere av ungdommen, mens kulturredatør Stian Wallum står frem som tidligere nedsnødd russepresident fra Namsos.

Det faste panelet er selvsagt også innom avsløringene «Panama Papers» og reflekterer rundt hvilke avsløringer vi til nå ikke har sett rundt nordmenn som skal finnes blant de 11,5 millioner dokumentene som er lekket ut.

Konkurser og stjerner

Utelivsbransjen i Trondheim har gått på flere smeller i det siste. Tre utelivs-konkurser får panelet til å  reflektere rundt om hvorfor enkelte bukker under i konkurransen om utelivsgjestene i Trondheim.

Og ikke minst, kulturredaktør Stian Wallum har møtt filmstjerna Liv Ullmann, og kom tilbake hodestups forelsket. I «OmAdressert» forteller han om dette møtet.

Du kan abonnere og streame «OmAdressert» på iTunes ved å følge denne linken.

Vil du lytte på datamaskina di kan du gjøre det ved å klikke på denne linken, eller trykke på bildet nedenfor.


 
På forsiden nå