Podcast OmAdressert:

Listhaugs mageplask i Egeerhavet

Sylvi Listhaugs tur i Egeerhavet med redningsskøyta har skapt ny storm på sosiale medier. Kulturkommentator Terje Eidsvåg oppsummerer saken som et gigantisk magaplask.

OmAdresserts faste panel oppsummerer den siste ukas nyheter. Breivik-dommen og Sylvi Listhaugs stunt i Egeerhavet er blant temaene. Fra vnestre Stian Wallum, Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller 

Saken oppdateres.

- Listhaug har lagt hodet i vannet og skapt et symbol det ikke er mulig å se bort fra. Det hadde ikke vært mulig å laget politisk satire på dette nivået, det ville blitt for stygt. Men reaksjonene og kritikken blir for mye, sier Terje Eidsvåg.

Det faste panelet i vår podkast oppsummerer kritikken mot Listhaug og er kritisk til reaksjonene Listhaug utsettes for etter stuntet i Egeerhavet.

Breivik-dommen

Panelet oppummerer nyhetsuka, og diskuterer dommen i rettssaken terroristen Anders Behring Breivik har reist mot staten. Denne uka kom dommen, og Oslo tingrett mener soningsforholdene til Brevik er et brudd på menneskerettighetskonvensjonen.

Eriksson og Løkka i livet

Tidligere statsråd Robert Erikssons etterlønn, Karpe Diems sangtekster og kulturanmeldernes terningkast er også tema som ukas utgave av Adresseavisens podkast er innom.

Du kan abonnere og lytte til podkasten via iTunes på denne linken.

Vil du høre på datamaskinen din kan du følge denne linken, eller trykke på bildet nedenfor.


På forsiden nå