Dette er de beste bildene fra april

Se de ti beste blinkskuddene fra Adresseavisens fotografer i april.

Hver måned kårer en utvalgt jury månedens beste bilde som har vært publisert på Adresseavisens plattformer. Juryen sier dette om vinnerbildet:

«Noen ganger er et bilde forskjellige historier samlet i et øyeblikk. Månedens bilde er det. Menneskene på bildet er i vidt forskjellige verdener, samtidig som de passerer hverandre. De geistlige som svever over bakken i sine flotte kapper. Tiggeren som sitter på huk. Politikeren som rusler forbi. Alle samlet i et perfekt komponert bilde.»

1.plass: Preses Helga Haugland Byfuglien og Ann Helen Fjeldstad Jusnes på vei til Gudstjeneste i Nidarosdomen under kirkemøtet. Foto: Richard Sagen 

3.Plass: Han har hjertet i Rosenborg og kjærligheten i Verdal, men er blitt stupforelsket i Levanger. Robert Eriksson takker alle makter når Jo Sondre Aas gir Levanger ledelsen over Sandefjord. Foto: Richard Sagen 

Katolikkenes nye domkirke i Trondheim har reist seg i mirakuløst tempo på tuftene etter 70-tallets kubiske «glasskatedral». Som leder for byggekomiteen har sogneprest Egil Mogstad hatt hodet og hendene fulle. Så langt er han strålende fornøyd. Foto: Terje Visnes 

Folk som har passert det kommunale lageret på Valøya ved Tempe de siste dagene, har gjort store øyne. Der, i omgivelser av betong, blant tekniske installasjoner og bygningselementer, har Arve Tellefsen stått helt alene og spilt. Foto: Nils H. Toldnes 

Hytte i Melhus fikk store skader i brann etter en hyttebrann i Lundadalen på Lundamo i Melhus kommune. FOTO: Kristian Helgesen 

Dag Ole Ward er lærer på børsemakerlinja på videregående, og tar i mot våpen fra hele landet i Spjeldbakkan 10. Den snakkesalige papegøyen Kongo har Størens skarpeste nebb og treffer stadig blink. Foto: Richard Sagen 

Håkon Bleken følger pakkingen av 55 av hans malerier som skal sendes fra hans atelier til en utstilling i Spania med lastebil. Transporten utføres av far Jack og sønnen John Halvorsen i Halvorsen Transport(i bakgrunnen). Bleken ser gjennom ferdigpakkede bilder. Foto: Glen Musk 

I kjelleren i Folkets Hus på Ranheim er det så stille at en gitarakkord kan sprenge lokalet i filler, men om tre timer skal fire middelaldrende menn opp trappa for å spille mørkt øl i kroppene på noen kompiser, og kompisenes kompiser. «The Spaceman» Erling Solem, bonden, må innom kjøkkenet for å fylle vannflaska. Ølet er forbeholdt publikum. Foto Terje Visnes 

Små ballerinaer i tyllskjørt. Noen enda mindre i skilpaddekostymer. Og en gjeng litt større som Super Mario. Over 400 elever fra Let`s dance ballettstudio viser dansemusikalen «New York» i Olavshallen. Foto: Håvard Haugseth Jensen 

Har du lyst til å se hva som tidligere har vært månedens beste bilder, så finner du de her:

2016:

Her er de månedens beste bilder i mars

Her er månedens beste bilder i februar

Her er månedens beste bilder i januar

2015:

Her er månedens beste bilder i desember

Her er månedens beste bilder i november

Her er månedens beste bilder i oktober

Her er månedens beste bilder i august

Her er månedens beste bilder i mai

Her er månedens beste bilder i april

Her er månedens beste bilder i mars

Her er månedens beste bilder i februar

Her er månedens beste bilder i januar